Laatste Nieuws

Amazon Prime Video blaast dramaserie Flack nieuw leven in

Amazon Prime Video gaat een vervolg van de dramaserie Flack met Anna Paquin op zich nemen. Nadat ViacomCBS’ Pop TV besloot niet door te gaan met de titel leek er definitief een einde aan te komen, maar niets is dus minder waar.

Twee seizoenen op Pop TV

Flack is geschreven door Oliver Lansley en bestond bij Pop TV al uit twee seizoenen, maar een week voor de release van seizoen 2 bevestigde het betaaltelevisiekanaal van ViacomCBS dat er geen derde deel zou komen bij hen. Gelukkig dus wél bij Amazon, dat ook de eerste twee seizoenen op Prime Video gaat plaatsen. Seizoen 3 wordt in samenwerking met het Britse UKTV geproduceerd en zal net als de eerste twee seizoenen vermoedelijk ook uit zes afleveringen gaan bestaan.

Anna Paquin in Flack

In Flack vertolkt Anna Paquin de hoofdrol met haar personage Robyn, een Amerikaanse woordvoerder die van slechte situaties het beste moet zien te maken. Ze is een meesteres in het opruimen van problemen die worden veroorzaakt door haar slordige en vooral egoïstische cliënten. Maar terwijl het op het gebied van carrière maken erg goed gaat, is haar eigen privéleven juist één grote chaos.

Trailer Flack seizoen 1