Amazon Prime Video aanbod

Als geïnteresseerde in Amazon Prime Video wil je het aanbod films en series weten. Welke films en series behoren tot het aanbod van Amazon Prime Video? Het aanbod bestaat uit eigen films en series van de streamingdienst, de zogeheten Amazon Originals, en aangekochte titels. Om een goed overzicht te geven van het aanbod van Prime Video in Nederland zal hier iedere dag het nieuwe aanbod op Amazon worden toegevoegd.

Het aanbod van Amazon Prime Video bestaat uit films, series, documentaires, concertregistraties en kindertitels. Ook verschijnen er steeds meer televisieprogramma’s zoals The Grand Tour. Behalve het aankopen van externe titels maakt Amazon inmiddels steeds meer eigen content. Deze titels staan uiteraard exclusief in het Amazon Prime Video aanbod. Naast The Grand Tour zijn dit populaire titels als Transparant, The Man in the High Castle, Fear the Walking Dead, Seinfeld en StartUp. Uiteraard zijn er ook veel films beschikbaar bij de streamingdienst, zoals The Godfather, Forrest Gump en andere bioscoopkrakers.

Bij de lancering van Prime Video van Amazon in Nederland bestond het aanbod vooral uit Engelse titels. Een beperkt aantal films en series was voorzien van Nederlandse ondertiteling. Vanaf het moment van lancering is Amazon echter wel bezig om het aanbod steeds meer van ondertiteling te voorzien. Daarmee wordt het aanbod steeds completer.

Amazon Prime Video Aanbod