Laatste Nieuws

Amazon Prime onthult releasedatum Hanna seizoen 2

Hanna Amazon Prime Video

Het was al eventjes bekend dat er een tweede seizoen van de populaire serie Hanna op Amazon Prime Video zou gaan komen, en nu is ook duidelijk wanneer precies: op 3 juli 2020 kunnen liefhebbers zich gaan vergapen aan seizoen 2.

Vijftienjarige krijger Hanna houdt de gemoederen bezig

Hanna is gebaseerd op een al in 2011 uitgebrachte gelijknamige film. De serie werd op 29 maart jongstleden gelanceerd en bleek een doorslaand succes. Fans zijn gegrepen door het mysterieuze vijftienjarige meisje Hanna (Esmé Creed-Miles), die is opgegroeid in het oosten van Europa en haar hele leven opgeleid is om het op te kunnen nemen tegen mensen die op haar en haar vader jagen. Haar survivalkunsten worden nog belangrijker wanneer Hanna haar vader uit het oog verliest, terwijl ze beiden doelwit van de jagende vijanden blijven.

Hanna seizoen 2

Op Twitter plaatst Amazon Prime een video waarin de volgers nog maar eens warm worden gemaakt voor een bloedstollend tweede seizoen van Hanna. ‘We hebben nog veel vragen’, valt er bij te lezen. Die vragen zullen dus vanaf 3 juli aanstaande antwoorden moeten gaan krijgen.

Bekijk de trailer van Hanna seizoen 2