Laatste Nieuws

Amazon-première Without Remorse met Michael B. Jordan op 30 april

tom clancys without remorse amazon prime video

Op 30 april gaat Tom Clancy’s Without Remorse met acteur Michael B. Jordan in première op Amazon Prime Video, zo kondigt de streamingdienst aan.

Ontstaan John Clark in Tom Clancy’s Without Remorse

Without Remorse vertelt de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld en elite-Navy SEAL John Clark – één van de meest populaire personages in het Jack Ryan-universum van auteur Tom Clancy. De ‘supersoldaat’ ontdekt in Tom Clancy’s Without Remorse een internationale samenzwering, terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw.

Russen vermoorden familie van Michael B. Jordan

Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly (Michael B. Jordan) de moordenaars ten koste van alles. Samen met een collega SEAL (Jodie Turner-Smith) en een schimmige CIA-agent (Jamie Bell) onthult Kelly’s missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Verscheurd tussen persoonlijke eer en loyaliteit aan zijn land, moet Kelly zijn vijanden zonder schuldgevoel bestrijden als hij een ramp wil afwenden en de machtige figuren achter het complot wilt ontmaskeren.

Méér Michael B. op Amazon Prime Video

We kunnen de aankomende tijd meer Michael B. Jordan verwachten op Amazon Prime Video. De streamingdienst heeft namelijk een deal gesloten met zijn productiebedrijf Outlier Society. De acteur laat weten: “Amazons wereldwijde bereik en uitgebreide ecosysteem bieden ons de mogelijkheid om ons publiek op innovatieve manieren te vermaken. Ik ben verheugd om de samenwerking met Without Remorse dit voorjaar te starten!”