Laatste Nieuws

Amazon pakt twee Golden Globes

Golden Globes 2018

De Golden Globes van 2018 zijn een aardig geworden voor Amazon. De streamingdienst was in drie categorieën genomineerd voor een felbegeerde prijs en ging in twee categorieën ook daadwerkelijk met de prijs aan de haal. In beide gevallen ging het om The Marvelous Mrs. Maisel waardoor Amazon de prijzen in ontvangst mocht nemen.

Twee Golden Globes voor Amazon

Amazon timmert hard aan de weg met zijn streamingdienst Prime Video. Een van de series in het aanbod van de streamingdienst, is The Marvelous Mrs. Maisel. Die serie kon het afgelopen jaar al rekenen op veel lof, maar inmiddels dus ook op liefst twee Golden Globes. De serie is verkozen tot de beste in de categorie musical of komedie en ook Rachel Brosnahan, die voor de serie in de rol kruipt van Miriam ‘Midge’ Maisel, kreeg een Golden Globe voor beste actrice in een tv-serie in de categorie musical of komedie.

Amy Sherman-Palladino, de maker van de serie, reageerde vol trots: “Ik wil Amazon bedanken voor hun onophoudelijke steun. We hadden geen betere partner kunnen wensen. Bedankt, we gaan nooit weg.” Kevin Bacon uit de Amazon-serie I Love Dick kon ook rekenen op een nominatie in de categorie beste acteur in een komedie serie. Hij zag de prijs echter naar Aziz Ansari uit Master of None gaan.