Laatste Nieuws

Amazon Original The Wilds krijgt razendsnel een tweede seizoen

the wilds amazon prime video

Onlangs kwam Amazon Prime Video met een nieuwe dramaserie, The Wilds. En daar is de streamingdienst zó tevreden over dat de show ook een tweede seizoen krijgt! Dat heeft de cast officieel aangekondigd.

The Wilds ‘is headed back for season 2’

Het officiële Twitter-account van The Wilds heeft in ieder geval een video gepubliceerd waarin de hoofdrolspeelsters langskomen. We lezen: “Did someone say season 2?” en nadat de actrices afgeteld hebben komt het verlossende woord: “We’re headed back for season 2!” Fans van de nieuwe serie kunnen dus uitkijken naar een vervolg van het verhaal.

Op een onbewoond ei-hei-land…

The Wilds gaat over een groep tienermeiden met verschillende achtergronden die moeten vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, over hun geheimen en de trauma’s die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen…

Alle sterren van The Wilds, dat wil zeggen: Rachel Griffiths, Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David Sullivan en Troy Winbush, komen terug in seizoen 2. Dat wordt opnieuw vormgegeven door showrunner Amy B. Harris (Sex and the City).