Laatste Nieuws

Amazon onthult trailer en releasedatum Homecoming seizoen 2

Homecoming Amazon Prime Video

Fans van de serie Homecoming hoeven nog maar heel eventjes te wachten op seizoen 2. Deze verschijnt namelijk op 22 mei aanstaande op Amazon Prime Video. De trailer is alvast naar buiten gebracht door de streamingsdienst.

Homecoming

In Homecoming seizoen 1 volgen we het verhaal van Heidi, gespeeld door Julia Roberts. Heidi werkt bij een instelling die soldaten na hun dienst terug naar het ‘normale leven’ helpt. Als ze jaren na haar afscheid bij die instelling – genaamd Homecoming – door het Ministerie van Defensie gevraagd wordt waarom ze eigenlijk weg is gegaan, begint ze de achterliggende redenen zelf steeds beter te beseffen en begrijpen. De versie die ze zelf over het verleden in elkaar heeft gezet in haar hoofd, blijkt allesbehalve parallel te lopen aan de werkelijkheid.

Julia Roberts vervangen

In het nieuwe seizoen van Homecoming blijven veel bekende gezichten te bewonderen, maar de allerbekendste keert niet terug: Julia Roberts wordt vervangen door Janelle Monae. Zij speelt een vrouw die wakker wordt in een kano, zonder enige herinneringen te hebben over hoe ze daar terecht komt en wie ze überhaupt is.

Chris Cooper blijft wel de rol van Leonard Geist vervullen, en Emmy-winnares Joan Cusack (Francine Bunda) is ook weer present. Seizoen 2 van Homecoming is vanaf 22 mei beschikbaar op Amazon Prime. Tot die tijd kan je je alvast vergapen aan een voorproefje (een bonusaflevering) richting het tweede deel.

Bekijk de trailer van Homecoming seizoen 2