Trailer

Amazon onthult trailer dramaserie Nine Perfect Strangers met Nicole Kidman

nine perfect strangers amazon prime video

Amazon Prime Video heeft de trailer onthuld van de aankomende dramaserie Nine Perfect Strangers. Op 20 augustus aanstaande gaan de acht afleveringen van de nieuwe show in première bij de streamingdienst.

New York Times-bestseller

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op de gelijknamige The New York Times-bestseller van de Australische schrijver Liane Moriarty, en de serie wordt geproduceerd door het team achter Big Little Lies. De nieuwe Prime Video-show betekent ook de eerste samenwerking tussen de beide Hollywood-sterren Nicole Kidman en Melissa McCarthy!

Kuuroord dat genezing en transformatie belooft

Nine Perfect Strangers is gefilmd in Australië, waar het drama zich afspeelt in een zogenaamd health-and-wellness-resort (lees: een kuuroord), dat genezing en transformatie belooft. Negen gestreste stadsbewoners proberen een weg te vinden naar een betere manier van leven. De directrice van het resort, Masha (gespeeld door Kidman), waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite. Masha is een vrouw met een missie om vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. De negen vreemdelingen van Nine Perfect Strangers hebben echter geen idee wat hen te wachten staat…

Naast Kidman en McCarthy bestaat de cast van de Prime Video-serie uit Luke Evans (The Alienist), Michael Shannon (Boardwalk Empire), Regina Hall (Ally McBeal) en Bobby Cannavale (Jolt). Nine Perfect Strangers werd van een boek naar een tv-serie getransformeerd door David E. Kelley (die in het verleden met Kidman werkte aan Big Little Lies en The Undoing) en John Henry Butterworth (Ford v Ferrari).

Coronavirus

Nine Perfect Strangers werd dus gefilmd in Australië, zoals hierboven vermeld, en dat bracht behoorlijk wat moeilijkheden met zich mee. De ‘sterrencast’ van de nieuwe serie moest bijvoorbeeld twee weken lang in quarantaine wegens de strenge coronaregels die ze Down Under hanteren. Daarna kon er begonnen worden met filmen, wat een aantal maanden duurde. In december 2020 onthulde Kidman echter dat Nine Perfect Stranger helemaal op de rol stond.

Bekijk de trailer van Nine Perfect Strangers