Laatste Nieuws

Amazon nu volledig gelanceerd in Nederland

Amazon lancering in Nederland

Amazon heeft op 10 maart alle functionaliteiten in Nederland gelanceerd. De webshop was in een beknopte versie al beschikbaar, nu is alles open. Dit zorgt ervoor dat het abonnement van Amazon Prime Video voorlopig nóg goedkoper is.

Eén van zes Europese landen

Tot dusver was de Amazon shop in Nederland beschikbaar via Amazon.de. Nu is alles overgezet van Duitsland naar Nederland, waardoor ons land één van de zes Europese landen is met een eigen Amazon-shop. Er zijn duizenden Nederlandse winkeliers bij aangesloten, waardoor het aanbod al direct zeer uitgebreid is.

Veel voordelen voor Amazon Prime Video

Het voordeel van de komst van de webshop is dat Amazon Prime nu veel opties biedt. Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten, onbeperkt toegang tot exclusieve tv-series en films, gratis games en ingame-content, en meer. Heb jij Amazon Prime, dan worden je bestellingen altijd gratis bezorgd. Amazon Prime Video valt onder dit pakket, waardoor je alle films en series van Prime Video kunt bekijken. Het video-kanaal Twitch valt onder Amazon en door middel van Amazon Prime krijg je gratis games, content en een abonnement op jouw favoriete Twitch-kanaal. Tevens is Amazon Photos gratis beschikbaar.

Nog maar 2,99 per maand

Door de lancering in Nederland is de eerste dertig dagen van Amazon Prime gratis, daarna betaal je slechts 2,99 per maand. Hierdoor is Amazon Prime Video vanaf heden dus ook nog goedkoper. Heb je al een abonnement? Dan kun je via de website van Amazon je abonnement eenvoudig met één druk op de knop overzetten naar de Nederlandse versie. Hierover krijgen alle abonnees een mail.