Laatste Nieuws

Amazon maakt serie El Presidente over ‘FIFA Gate’ schandaal

Amazon Prime Video

Amazon gaat aan de slag met de serie El Presidente. In de dramaserie wordt ingezoomd op het ‘FIFA Gate’ schandaal uit 2015. De serie is gebaseerd op de echte gebeurtenissen rondom het schandaal dat vandaag de dag bekendstaat als de FIFA Gate.

El Presidente

El Presidente is een gloednieuwe Prime Original serie. De serie telt acht afleveringen van een uur en zijn geïnspireerd op de personen en gebeurtenissen van de FIFA Gate in 2015. Bij die corruptiezaak werden negen betrokkenen van de FIFA aangeklaagd op verdenking van omkoperij, witwassen en afpersing. El Presidente, de serie die later dit jaar in productie gaat, biedt een kijk op het schandaal.

El Presidente op Amazon Prime Video

Het is nog onduidelijk wanneer we El Presidente op Amazon Prime Video mogen verwachten. Wel zijn al een aantal gezichten bekend die we gaan zien. Zo bestaat de cast uit onder meer Andrés Parra (Pablo Escobar: El Patrón del Mal), Paulina Gaitán (Diablo Guardian) en Karla Souza (How to Get Away with Murder). Armando Bo van Birdman gaat aan de slag als regisseur en uitvoerend producent.