Laatste Nieuws

Amazon lanceert trailer van Sergio Ramos documentaire

Sergio Ramos Amazon Prime

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer naar buiten gebracht van de documentaire over Sergio Ramos. In El Corazón De Sergio Ramos krijgen we een kijkje in het leven van de profvoetballer. Zo werd hij onder meer gevolgd tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ajax.

Sergio Ramos documentaire

Amazon Prime Video heeft voor zijn documentaire een uniek kijkje gekregen in het leven van Sergio Ramos. De camera’s volgen hem terwijl hij zijn ploeg door een moeilijke periode loodst. Alhoewel voetbal het belangrijkste is in de documentaire, krijgen kijkers ook een kijkje in zijn leven daarbuiten met familie en vrienden. Het levert een intiem kijkje op in het leven van Ramos dat normaal verborgen blijft. Niet alleen zijn huidige tijd bij Real Madrid en het nationale elftal van Spanje wordt besproken, maar ook zijn beginperiode bij Sevilla.

El Corazón De Sergio Ramos op Amazon Prime

El Corazón De Sergio Ramos wordt op vrijdag 13 september toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video. De documentaireserie bestaat uit acht afleveringen van ieder dertig minuten. In de documentaire wordt Ramos ook gevolgd tijdens de wedstrijd van Real Madrid tegen Ajax.

Bekijk de trailer