Laatste Nieuws

Amazon lanceert The Expanse 1-3 in aanloop naar release seizoen 4

The Expanse seizoen 4 Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de wereldwijde streamingrechten van de eerste drie seizoenen van The Expanse binnengehaald in aanloop naar het debuut van seizoen 4. De eerste drie seizoenen van The Expanse verschenen oorspronkelijk bij Syfy en waren de laatste jaren te bekijken bij Netflix, maar inmiddels heeft Amazon de rechten volledig in zijn bezit.

Amazon lanceert The Expanse seizoen 1-3

Alle drie de seizoenen van The Expanse komen op vrijdag 8 februari in meer dan 200 landen naar Amazon Prime Video. Vanaf die dag kunnen we ook in Nederland kijken naar The Expanse. Later dit jaar kunnen we echter ook een vierde seizoen van de serie verwacht. Dat seizoen is exclusief te bekijken bij Amazon, dat de rechten van de serie overnam nadat Syfy besloot er na drie seizoenen mee te stoppen. Een releasedatum voor seizoen 4 is echter nog niet bekend.

Het verhaal van The Expanse is gebaseerd op de boeken van Daniel Abraham en Ty Franck. De serie speelt zich tweehonderd jaar later in de toekomst af. Een rechercheur in de asteroïdengordel, de kapitein van een ijsschip en een diplomaat ontdekken een samenzwering die de opstandige kolonie op de asteroïdengordel bedreigt.