Laatste Nieuws

Amazon koopt rechten voor Brittany Runs a Marathon

Brittany Runs a Marathon Amazon Prime Video

Amazon Studios heeft de rechten aangekocht van Brittany Runs a Marathon. De streamingdienst was bij het Sundance festival zeer geïnteresseerd in de wereldwijde rechten van de film en heeft er volgens Deadline zo’n veertien miljoen dollar voor neergeteld.

Brittany Runs a Marathon

Amazon Studios heeft de wereldwijde rechten aangekocht voor Brittany Runs a Marathon. De film is geschreven en geregisseerd door de veelgeprezen toneelschrijver Paul Downs Colaizzo. De film vertelt het verhaal van Brittany Forgler, 27 jaar oud die van haar leven een zooitje maakt. Haar baas is teleurgesteld in haar, haar arts maakt zich zorgen en haar vrienden respecteren haar niet.

Het ergste van alles: Ze respecteert zichzelf niet eens. Op zoek naar een nieuw leven trekt Brittany haar Converse-schoenen aan en loopt een blokje om. De volgende dag twee en al heel snel een mijl. Ze heeft eindelijk een richting gevonden in haar leven, maar is ze op het goede pad? Brittany Runs a Marathon is het verhaal van een vrouw die alles doet voor een beter leven. Met één stap tegelijk.

Brittany Runs a Marathon naar Amazon

Het is nog onduidelijk wanneer we Brittany Runs a Marathon op Amazon Prime Video mogen verwachten. Wel is al bekend welke acteurs we terug gaan zien in de film. Jillian Bell, Michaela Watkins, Utkarsh Ambudkar, Lil Rel Howery, Micah Stock en Alice Lee behoren tot de cast.