Laatste Nieuws

Amazon kondigt razendsnel tweede seizoen Upload aan

Upload Amazon Prime Video

Er komt een tweede seizoen van de komedie-serie Upload aan. Op 1 mei jongstleden verscheen het eerste deel ervan nog op Amazon Prime Video; het duurde slechts enkele dagen voordat het nieuws over een aanstaand vervolg bekend werd gemaakt.

Vooruit in de tijd

Upload speelt zich af in het jaar 2033. Personages worden ‘geüpload’ naar een toekomstige versie van zichzelf en dat zorgt voor hilarische taferelen. Centraal staan de personages Nathan Brown (Robbie Amell), een jonge en ambitieuze app-ontwikkelaar, en diens goede vriendin Nora Antony (Andy Allo), werkzaam in de klantenservice van Lakeview.

Maker Greg Daniels en Amazon Studios dolblij

Upload is gemaakt door Greg Daniels, bekend van onder meer The Office en Parks and Recreation. Daniels is maar wat blij met het nieuws over de komst van een tweede seizoen. “Ik ben dolblij met het voortzetten van mijn samenwerking met Amazon Studios en deze geweldige cast. Ik ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren met Nora, Nathan en Ingrid in hun ‘2033-wereld’.”

En ook Jennifer Salke, het hoofd van Amazon Studios, wrijft in haar handjes met het nieuws. “Greg levert een slimme komedie vol intrige. Het is duidelijk dat veel van onze klanten de laatste dagen veel tijd hebben doorgebracht in Lakeview. We zijn verheugd dat Greg’s passieproject zoveel publiek heeft gekregen.”

Upload seizoen 2

Helaas zullen de fans nog wel even geduld moeten hebben, want door toedoen van het coronavirus is het voorlopig onmogelijk om Upload seizoen 2 op te nemen. De exacte releasedatum is dan ook nog onbekend.

Bekijk de trailer van Upload seizoen 1