Laatste Nieuws

Amazon kondigt Prime Original Hanna aan

Hanna Amazon Prime Video

Amazon heeft een gloednieuwe Prime Original aangekondigd. Vanaf het voorjaar kunnen we aan de slag met een gloednieuwe coming of age thrillerserie genaamd Hanna. De eerste beelden daarvan werden al getoond tijdens de Super Bowl en nu is er nog meer bekend gemaakt over de nieuwe serie.

Hanna

Hanna vertelt het verhaal van een vrouw die is opgegroeid in de afgelegen bossen van Oost-Europa. Haar leven stond in het teken van training om zichzelf en haar vader te kunnen beschermen. Als zij en haar vader door CIA-agent Marissa Wiegler van elkaar gescheiden worden, komen haar survival-skills goed van pas. Het brengt haar op een gevaarlijke avontuur door Europa waarbij ze er alles aan moet doen om CIA-agenten te ontwijken. Ze komt terecht in een gevaarlijk avontuur waarbij niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van haar vader in gevaar komt.

Releasedatum Hanna op Amazon Prime Video

Amazon heeft bekendgemaakt dat we binnenkort aan de slag kunnen met de gloednieuwe serie Hanna. Vanaf vrijdag 29 maart gaat de serie van start bij de streamingdienst. De hoofdrol van Hanna is weggelegd voor Esmé Creed-Miles. Ook Joel Kinnaman (Altered Carbon, Suicide Squad en Robocop) en Mireille Enos (The Catch en Good Omens) hebben een belangrijke rol in de serie. Zij worden herenigd nadat ze eerder samen te zien waren in de AMC-serie The Killing. Een trailer van Hanna bekijk je alvast hieronder.