Laatste Nieuws

Amazon haalt opvolger To All The Boys-reeks in huis

To All The Boys Ive Loved Before

Amazon Prime Video heeft de opvolger van de To All The Boys-filmreeks in huis gehaald. De streamingdienst heeft de rechten aangekocht om een andere boekenreeks van Jenny Han te verfilmen. Het gaat om de reeks The Summer I Turned Pretty.

Jenny Han

Jenny Han schreef in het verleden de boekenreeks To All The Boys. Uiteindelijk besloot Netflix die boeken te verfilmen en dat leidde tot de succesvolle To All The Boys-filmreeks waarvan op 12 februari 2021 het slotstuk werd gelanceerd. Nu blijkt Amazon de opvolger van de reeks in handen te hebben.

Jenny Han schreef in de afgelopen jaren namelijk wel meer boeken. Het boek The Summer I Turned Pretty, afkomstig uit 2009, gaat door Amazon in een serie gegoten worden. In dezelfde reeks verschenen ook de boeken It’s Not Summer Without You en We’ll Always Have Summer.

Isabel

In de boekenreeks draait het om Isabel ‘Belly’ Conklin. De tiener is ieder jaar in de zomer volop op het strand te vinden. Alles verandert voor haar als ze wordt opgemerkt door twee broers. Beloften worden gedaan en harten worden gebroken.

Serie

Amazon heeft besloten om van The Summer I Turned Pretty een achtdelige serie te maken. Een idee waar schrijfster Jenny Han volledig achterstaat. “Ik ben zo blij dat ik het verhaal van Belly kan vertellen in 2021. Voor fans van de boeken: het is het wachten waard. Voor alle nieuwkomers hoop ik dat ze verliefd zullen worden op de personages die mij zo ontzettend nauw aan het hart liggen.” Han wordt bij het project betrokken als uitvoerend producent en co-showrunner. Dat doet ze samen met Gabrielle Stanton.