Laatste Nieuws

Amazon geeft groen licht voor nieuwe series van Kidman, Waithe en Daniels

Amazon Prime Video

Amazon heeft groen licht gegeven voor een drietal nieuwe series. Nicole Kidman, Lena Waithe en Greg Daniels gaan voor de streamingdienst bezig met nieuwe series. Kidman richt zich op The Expatriates, Waithe werkt aan twee seizoenen van THEM en Greg Daniels werkt aan de komedie Upload.

Drietal nieuwe series

Nicole Kidman, Lena Waithe en Greg Daniels werken allen aan een nieuwe serie voor Amazon Prime Video. Om te beginnen werkt Kidman aan een nieuw drama genaamd The Expatriates, gebaseerd op de best-seller van Janice Y.K Lee. The Expatriates vertelt het levendige verhaal van een hechte emigrantengemeenschap: waar welvaart wordt gevierd, zijn vriendschappen intens maar bewust tijdelijk. Persoonlijke levens, sterfgevallen en huwelijken worden publiekelijk gespeeld – en daarna met vreugde herverteld.

De twee serie is afkomstig van Lena Waithe en heet THEM. Daarvan zijn al twee seizoenen besteld. De serie volgt de nog te casten personages van Alfred en Lucky Emory die besluiten om hun gezin van North Carolina naar een volledig witte wijk in Los Angeles te verhuizen. Op hun nieuwe plekken dreigen kwaadwillende krachten hen te verwoesten en te vernietigen. Daniels, die we kennen van The Office, werkt aan Upload. Het is een tien afleveringen tellende sci-fi romantische satire. De show speelt zich af in de nabije toekomst, waar mensen die bijna dood zijn zichzelf kunnen uploaden na een virtueel hiernamaals naar eigen keus.