Laatste Nieuws

Amazon gaat Nieuwe Buren wereldwijd streamen

Nieuwe Buren Amazon Prime Video

Nieuwe Buren zal binnenkort wereldwijd te zien zijn. De Nederlandse serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort, is door Amazon Prime Video aangekocht. Binnenkort worden alle seizoenen dan ook mondiaal gestreamd.

EU tv-shows to the World

Amazon wil met Prime Video steeds meer mondialiseren en daarvoor worden er uit veel landen titels aangekocht onder de titel ‘Amazone Prime brings EU tv-shows to the World’. Vanuit Nederland is daarvoor dus Nieuwe Buren geselecteerd. Deze thrillerserie is van RTL en er zijn al twee seizoenen onderweg. Het derde seizoen is in de maak en zal op Videoland worden uitgezonden. In Groot Brittannië zijn de rechten in handen van Channel 4, de rest van de wereld zal Nieuwe Buren dus kunnen gaan kijken via Prime Video.

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren draait om twee stellen met elk hun eigen geheimen, verlangens, misverstanden en uitspattingen. In het eerste seizoen verhuizen Eva (Bracha van Doesburgh), net zwanger van haar eerste kind, en Peter (Daan Schuurmans) naar een kindvriendelijke buurt in de buitenwijk van een grote stad. In het tweede seizoen ontmoet Eva haar nieuwe buren Steffi (Karina Smulders) en Lex (Fedja van Huêt), die een geheim met zich meedragen. De derde reeks brengt nieuwe buren Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) en echt acteursstel Abbey Hoes en haar vriend Tobias Kersloot naar de wijk.