Laatste Nieuws

Amazon cancelt Truth Seekers: ‘Harde trap in ballen’

Na slechts één seizoen houdt de komedieserie Truth Seekers van acteurs Nick Frost en Simon Pegg op met bestaan. Amazon Prime Video heeft de show namelijk gecanceld.

‘Keiharde trap in ballen’

Het eerste seizoen van Truth Seekers krijgt dus geen vervolg, en Frost is daar allesbehalve blij mee, want hij laat in niet mis te verstane bewoordingen weten wat hij van de beslissing vindt: “Het is een keiharde trap in mijn ballen!”

Hart en ziel in Truth Seekers

De acteur heeft het script van de serie samen met Simon Pegg, met wie hij ook samenwerkte in Hot Fuzz en Shaun Of The Dead, geschreven. Het tweetal schrijft op Instagram: “Jammer genoeg komt er geen tweede seizoen van Trutch Seekers. We hebben alles gegeven, met hart en ziel, bloed, zweet en tranen hebben we aan de show gewerkt. Dus dit is heel verdrietig nieuws voor ons…” Hij gaat verder: “Het is echt zó jammer. We hadden nog een flink aantal spookverhalen op de plank liggen, die het verdienden om verteld te worden maar in de vergetelheid zullen raken. Iedereen die genoten heeft van Truth Seekers, ontzettend bedankt. En vond je het niks? Ben je nu dan blij? Ben je blij?”

Aardige beoordelingen

De show van ging op 30 oktober 2020 in première op Prime Video en kreeg best aardige kritieken. Op ratingsite IMDb staat Truth Seekers bijvoorbeeld op een respectabele 7,1. Het mocht niet baten, want Amazon heeft de stekker dus uit de serie getrokken.