Laatste Nieuws

Amazon bestelt seizoen 3 van Sneaky Pete

Sneaky Pete Prime Video aanbod

Amazon heeft een derde seizoen besteld van Sneaky Pete. De streamingdienst maakte het nieuws bekend tijdens TCA 2018. Eigenlijk zat een derde seizoen van Sneaky Pete er overigens al aan te komen. In maart werd tenslotte al aangekondigd dat de serie kon rekenen op geld van de staat Californië als het zijn productie zou verplaatsen van New York naar die staat.

Sneaky Pete

Sneaky Pete volgt Marius, een oplichter die uit de gevangenis is gekomen en al snel merkt dat de wrede gangsters die hij ooit heeft beroofd nu op hem jagen. Met geen andere plek om naartoe te gaan, zoekt Marius dekking door de identiteit van zijn celgenoot Pete aan te nemen. Hij ‘herenigt’ zichzelf zelfs met de familie van Pete, die geen idee heeft dat ze niet te maken hebben met de echte Pete.

Amazon bestelt seizoen 3 van Sneaky Pete

Amazon heeft nu dus een derde seizoen besteld van Sneaky Pete. Voor het derde seizoen wordt er een nieuwe showrunner toegevoegd: Blake Masters. Hij neemt de taken van Graham Yost over. Wanneer het derde seizoen van Sneaky Pete te zien is bij Amazon, is nog niet bekend.