Laatste Nieuws

Amazon bestelt 3 titels om jongere kijkers aan te trekken

Amazon Prime Video

Amazon heeft drie nieuwe titels besteld in de hoop om meer jongere kijkers naar de dienst te trekken. De streamingdienst heeft besloten om aan de slag te gaan met de series College, Panic en The Wilds. Amazon hoopt daarmee de concurrentie aan te kunnen gaan met Netflix en The CW. Die twee partijen zijn wel zeer succesvol onder de jongere kijkers.

Amazon bestelt 3 titels

Amazon hoopt nu echt meer jonge kijkers aan de haak te slaan en zou dan ook TV pilots hebben besteld voor drie series: Panic, The Wilds en College. Hiermee hoopt de streamingdienst door te kunnen dringen in de groep jongvolwassenen. Alle series worden geschreven door een vrouwelijke schrijver en het is de bedoeling dat ze allemaal een ander deel op zich nemen om jong volwassenen aan te trekken.

Panic is gebaseerd op de best-selling novel van Lauren Oliver. Het is een soort Hunger Games-verhaal waarbij afgestudeerde senioren hoog inzetten met als resultaat dat het leven van één winnaar compleet verandert. The Wilds laat de uitdagingen zien waar je mee te maken krijgt als een groep tieners zichzelf en anderen ontdekken op een afgelegen eiland. College geeft een kijkje in hoe zes kamergenoten hun college en elkaar overleven. Het is de vraag of Amazon met één van deze series goud in handen heeft.