Laatste Nieuws

Amazon aan de slag met Conan the Barbarian

Conan the Barbarian Amazon Prime Video

Amazon ontwikkelt een dramaserie over Conan the Barbarian, gebaseerd op de bekende boeken van Robert E. Howard. Bij het project zijn een aantal bekende makers betrokken, zo is alvast bekend geworden.

Conan the Barbarian

Amazon werkt aan een nieuwe dramaserie over Conan. Bij het project zijn een aantal bekende namen betrokken, waaronder Ryan Condal (co-creator Colony), Miguel Sapchnik (director Game of Thrones) en executive producer Warren Littlefield (The Handmaid’s Tale en Fargo). De serie vertelt het verhaal over Conan, een zwaardkunstenaar die wordt weggedreven uit zijn eigen land. We zien hoe hij moet leren omgaan met de mysterieuze en verraderlijke samenleving die op hem af komt. Een moeilijke klus voor iemand die wordt gezien als een hersenloze barbaar.

Het is overigens niet voor het eerst dat de boeken van Robert E. Howard over Conan the Barbarian worden gebruikt. Eerder zagen we onder meer Arnold Schwarzenegger en Jason Momoa al als Conan the Barbarian in actie komen. Het is nog onduidelijk wanneer de serie klaar is.