Laatste Nieuws

All or Nothing: Manchester City heeft releasedatum op Prime Video

Manchester City docu Prime Video

De releasedatum van All or Nothing: Manchester City op Prime Video van Amazon is bekend. Vier maanden geleden werd de reeks aangekondigd en inmiddels zijn alle beelden klaar om getoond te worden aan de hele wereld.

All or Nothing-reeks

All or Nothing is een documentairereeks van Amazon Prime Video. Voorheen focusde de webgigant hiermee alleen op Amerikaanse sporten, want er verschenen seizoenen over de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams. De All or Nothing-reeks is dit jaar verder uitgebreid, met bijvoorbeelde een docu over Manchester City. Ook is er een reeks over de All Blacks, de rugbyploeg van Nieuw-Zeeland, in aantocht. Hier is momenteel nog geen releasedatum van bekend.

All or Nothing: Manchester City op Prime Video

Voor All or Nothing: Manchester City is wel een releasedatum op Prime Video bekend. De documentaire verschijnt 17 augustus exclusief bij Amazon Prime Video. Ook in Nederland zal deze Amazon Original dus te zien zijn. De makers zijn in deze docu gedoken in de recente successen van Manchester City, de Engelse voetbalploeg waar Pep Guardiola momenteel de trainer is. In zijn tweede seizoen als coach van City werd hij landskampioen van Engeland. Het is het zoveelste succes voor Guardiola als coach, maar ook als voetballer won hij veel prijzen. Er is daarom in All or Nothing: Manchester City erg veel aandacht voor de Spaanse oefenmeester.

Verder wordt er ook naar de geschiedenis van Manchester City gekeken. De club heeft namelijk nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt. Sinds 1894 heet de club Manchester City FC en daarvoor werden de namen West Gorton Saint Marks en Ardwick FC gebruikt. In de vorige eeuw werd City ook al twee kampioen, maar kende de club ook zeer beroerde tijden. Begin deze eeuw degradeerde het zelfs uit de Premier League. Sinds Sjeik Mansour echter eigenaar is van Manchester City zit de club weer flink in de lift en werd zelfs drie keer de Premier League gewonnen, waaronder dus afgelopen zomer.

Bekijk hieronder de trailer van All or Nothing: Manchester City