Laatste Nieuws

Actie-drama serie Narcos vs Zombies naar Amazon Prime Video

Narcos vs Zombies Amazon Prime Video

Wat nou als je drugskartels uit Narcos en zombies uit The Walking Dead tegenover elkaar zet? Dan kom je uit bij Narcos vs Zombies. Amazon Prime Video heeft de rechten gekocht van deze serie, waarvan het eerste seizoen uit acht afleveringen zal bestaan.

Op de grens tussen Amerika en Mexico

Narcos is op Netflix gestart rondom Pablo Escobar en inmiddels is de reis daar naar Mexico gemaakt. Met onder meer El Chapo lijkt Mexico momenteel ook het grote narcosland ter wereld te zijn. Het is dan ook niet vreemd dat de nieuwe Narcos vs Zombies serie is ontstaan in Mexico. Het speelt zich af op de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. De achtdelige serie zal een mengeling zijn van actie, drama, sci-fi en horror.

Narcos-baas Alonso Marroquin

In Narcos vs Zombies zal het draaien om de legendarische narcos-baas Alonso Marroquin. Hij weet te ontsnappen uit een Mexicaanse gevangenis, samen met zijn zoon Lucas. Ze duiken onder in Paradiso, een drugslab aan de andere kant van de grens. In hetzelfde gebied zijn tests gedaan met gewonde Amerikaanse soldaten om ze te transformeren tot moordmachines. Het experiment is mislukt en de soldaten zijn voor dood achtergelaten bij de grens. Ze staan alleen op als zombies. Zodra een Mexicaans swat-team Marroquin op het spoor is, maar wordt geïnfecteerd door de militairen tot zombies ontspoort de boel pas echt.