Laatste Nieuws

Absentia seizoen 2 heeft releasedatum te pakken

Absentia seizoen 2 Amazon Prime Video

Absentia komt terug voor een tweede seizoen bij Amazon Prime Video. Het eerste seizoen van de crime-serie werd goed ontvangen en nu weten we eindelijk wanneer de serie terugkeert voor zijn tweede seizoen. Vanaf 14 juni kunnen we aan de slag met de tien nieuwe afleveringen van de Prime Original-serie Absentia.

Absentia

Stana Katic kun je al kennen van haar rol uit Castle, maar tegenwoordig is ze al Emily Byrne te zien in Absentia. Ze is werkzaam bij de FBI. Als ze bezig is aan een onderzoek naar een beruchte seriemoordenaar, raakt ze vermist en wordt ze zelfs dood verklaard. Pas zes jaar later wordt ze gevonden en kan ze zich niet meer herinneren hoe het mogelijk is dat ze van de aardbodem was verdwenen. Eenmaal terug blijkt alles in haar leven veranderd te zijn.

Releasedatum en teaser Absentia seizoen 2

Amazon Prime Video heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen vanaf 14 juni te bekijken is bij de dienst. Ook is direct een teaser naar buiten gebracht. Daaruit wordt al snel duidelijk dat ons wederom een spannend seizoen te wachten staat waar Emily zich weer bezig moet houden met nieuwe moorden.