Laatste Nieuws

Absentia krijgt derde seizoen bij Amazon Prime Video

Absentia seizoen 2 Amazon Prime Video

Het verhaal van Absentia gaat verder. Nadat eerder al duidelijk werd dat de serie dichtbij een vernieuwing was, is nu een nieuw castlid voor het derde seizoen aangekondigd. Het gaat om Ross O’Hennessy die voor de serie in de huid kruipt van Macleod.

Absentia

In Absentia draait het om Emily Byrne die werkzaam is bij de FBI. Terwijl ze werkt aan een onderzoek naar een beruchte seriemoordenaar, raakt Byrne plots vermist. Iedereen gaat er vanuit dat ze dood is, maar zes jaar later wordt ze toch weer teruggevonden. Ze kan zich niets meer herinneren van wat er is gebeurd, maar inmiddels blijkt er een hoop veranderd.

Stana Katic

De hoofdrol in Absentia is voor Stana Katic, ook wel bekend van haar rol uit Castle. Katic is ook werkzaam als uitvoerend producent van de serie. Zij heeft uiteindelijk ook bekendgemaakt dat seizoen 3 er officieel gaat komen. Dat deed ze door middel van een post vanuit de schrijversruimte.

Absentia seizoen 3 op Amazon Prime Video

Het is nog onduidelijk wanneer we met het derde seizoen van Absentia aan de slag kunnen. De productie is inmiddels echter in volle gang. Zo is bekend geworden dat Ross O’Hennessy de rol van Macleod krijgt in het derde seizoen. Hij was eerder te zien in Game of Thrones als Lord of Bones.