Laatste Nieuws

Aanbod Amazon Prime Video nu ook via Google Play te doorzoeken

Amazon Prime Video Google Play Movies

Er is een nieuwe manier bijgekomen om het aanbod van Amazon Prime Video te ontdekken. Na een update van Google Play Movies kun je namelijk ook daar terecht om titels die op Prime Video te zien zijn te zoeken.

Update

Voorheen was het alleen mogelijk om het aanbod van Prime Video te doorzoeken via de apps van Amazon en deze website uiteraard. Google sluit zich nu ook. De Google Play Movies applicatie is namelijk van een update voorzien en sindsdien is het ook mogelijk om door het aanbod van diverse streamingdiensten te speuren. Niet alleen titels van Amazon zijn nu vindbaar in de Google Play-app, maar ook van andere diensten. Deze zijn echter alleen in Amerika beschikbaar, zoals HBO Go, Hulu en Showtime.

Aanbod Prime Video via Google zoeken

Het aanbod van Prime Video is nu via Google Play Movies dus ook vindbaar. De applicatie is beschikbaar voor zowel Android-devices als toestellen die draaien op iOS.  Wanneer je een film of serie hebt gevonden in de applicatie van Google Play dan kun je deze direct afspelen, door de betreffende titel aan te klikken. Vervolgens wordt getoond dat de film of serie beschikbaar is op Amazon Prime Video, waarna je met één druk op de knop de Prime Video applicatie opent en kunt beginnen met kijken. De update wordt gefaseerd uitgerold door Google. Het kan dus enige dagen duren alvorens de update binnen is.